Wie zijn wij

In Nunspeet zijn 2 welzijnscoaches beschikbaar voor jou. Ellen Treurniet en Gerdine van Engelen stellen zich aan je voor.

Welzijnscoaches

 

Ellen Treurniet

Prachtig om te zien hoe je als kind of jongere op je eigen manier groeit en je ontwikkelt. Ik vind het belangrijk om samen met jou in gesprek te gaan over hoe jij je voelt en wat je nodig hebt om je beter te voelen. Het accent leggen op jezelf, op je veerkracht en op wat jouw leven betekenisvol maakt, dus op je Positieve Gezondheid, is wat goed bij mij past. Dat ik jou als welzijnscoach mag begeleiden, ondersteunen, stimuleren en enthousiasmeren bij de zaken die jij belangrijk vindt en nodig hebt, is elke keer weer een geschenk.

Gerdine van Engelen

Goed in je vel zitten heeft vaak alles te maken met verbinding hebben met mensen om je heen. Mensen hebben mensen nodig. Graag breng ik je met andere mensen in contact om je meer verbonden te voelen met anderen. Of ik help je aan vrijwilligerswerk om je meer voldoening te laten ervaren. Of ik help je om te ontdekken waar je van kan genieten om positieve energie op te doen. Ik heet je van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!

Wacht niet met hulp vragen

Ben je jonger dan 23 jaar, neem dan contact op met Ellen (06-57129393)

Ben je ouder dan 23 jaar, neem dan contact op met Gerdine (06-26718770)

Je kunt ook altijd mailen naar info@welzijnopreceptnunspeet.nl 

Persoonlijk contact

Hulpverleners uit de omgeving

Stuur ons een bericht

Wil je meer weten over Welzijn op Recept en wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op via telefoon, e-mail of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Wij beantwoorden graag al je vragen.