Wie zijn wij

In Nunspeet zijn 2 welzijnscoaches beschikbaar voor jou. Noah Koning en Magdalien den Boer stellen zich aan je voor.

Welzijnscoaches

 

Noah Koning

Hallo! Ik ben Noah Koning, 21 jaar en een actieve jongen die werkzaam is als welzijnscoach. Ik heb een passie voor mensen en om hun verder te brengen in het leven. Ik vind het belangrijk om samen met jou in gesprek te gaan over hoe jij je voelt en over wat je nodig hebt om je beter te voelen. Hierbij streef ik ernaar dat mensen uiteindelijk zelf hun problemen kunnen oplossen en hierin zelfredzaam worden. Ik ben ervan overtuigd dat er breed gekeken moet worden naar lichamelijke of psychische problemen. Ik zal je hierbij proberen te helpen. Ik houd erg van een bak koffie of thee en heet je van harte welkom om er een met mij te drinken in een vrijblijvend gesprek.

 

Magdalien den Boer

Samen op zoek naar jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. Op zoek naar dingen die positieve energie geven. Vrijwilligerswerk, deelnemen aan activiteiten, oude hobby’s oppakken, contact met een maatje, zo maar wat voorbeelden die je hierbij kunnen helpen. Graag help ik je bij deze zoektocht. Neem vrijblijvend contact op, van harte welkom!

Wacht niet met hulp vragen

Mail naar info@welzijnopreceptnunspeet.nl of bel naar 06 22196790 (Magdalien den Boer) of 06 89991451 (Noah Koning)

 

Persoonlijk contact

Hulpverleners uit de omgeving

Stuur ons een bericht

Wil je meer weten over Welzijn op Recept en wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op via telefoon, e-mail of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Wij beantwoorden graag al je vragen.